Behandelingen

Behandelingen

Salon Roosmarie, gevestigd in Zeewolde, is sinds 2009 een gespecialiseerde schoonheidssalon waar u terecht kunt voor huidverzorging, huidverbeteringhuidverjonging/anti-aging, ontspanning en advies voor het behalen van een stralende huid door gericht productadvies en de gezondheid van binnenuit aan te pakken. .

De diversiteit in aanbod aan schoonheidsbehandelingen maakt het mogelijk om uw gelaat te verzorgen en te verbeteren. U kunt onder andere een keuze maken uit een ontspannende gezichtsbehandeling, het verven van wimpers en wenkbrauwen, het verwijderen van onzuiverheden en overbeharing in het gezicht, tot aan een totaalconcept voor huidverbetering en rimpelvermindering.

Gun uzelf de tijd om uw huid in goede conditie te brengen, te houden en om helemaal tot rust te komen.


Als Allround schoonheidsspecialist heb ik de nodige kennis opgedaan om uw huid in goede conditie te brengen en te houden. Wanneer de conditie van uw huid optimaal is, wordt vroegtijdige veroudering voorkomen.

Om de huid te kunnen geven wat deze verdient wordt er in de salon gewerkt met de hoogwaardige producten. De producten zijn geschikt voor diverse huidproblemen, of u nu een (over)gevoelige, droge, vette, acne, onzuivere, of verouderde huid heeft. Er is voor elk huidtype een juiste behandeling mogelijk. Een mooie huid komt ook van binnenuit, voeding en levensstijl zijn van groot belang voor een gezonde huid. Ook voor advies hierover kunt u terecht bij Salon Roosmarie.

Voor meer informatie over de behandelingen, de producten of het maken van een afspraak, neemt gerust contact op via info@salonroosmarie.nl, bel, of stuur een bericht naar 0630873686.